Help ik heb haaruitval

Help ik heb haaruitval

Wat te doen bij haaruitval?

Elk mens verliest gemiddeld zo’n 50 tot 120 haren per dag, dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Haaruitval overkomt ons dus allemaal, iedere dag weer. Het uitvallen van de haren merken we niet allemaal, omdat er ook elke dag weer nieuwe haren groeien.

Oorzaken van haaruitval

Mocht je plotseling meerdere kale plekken krijgen of een opvallend dunnere haardos. Dan kan het wel vele andere oorzaken hebben. Enkele oorzaken van haaruitval zijn:

- te laag gewicht
- stress (of na een stressvolle gebeurtenis zoals een bevalling of operatie)
- medicatie en chemotherapie
- ijzertekort
- ziektes zoals een schildklierziekte

Mocht je twijfelen of je haaruitval door een van deze oorzaken komt, probeer dan als eerste stap  samen met de huisarts de oorzaak van je haaruitval te achterhalen en wat je eraan kunt doen.

 

Haaruitval verhelpen met biologische oliën

Mocht er geen ernstige medische reden zijn voor je haaruitval, dan is het een goed idee om je in te lezen over biologische oliën die haaruitval verminderen. Bekijk de website van Ajumah Beauty om kennis te maken met deze geweldige biologische oliën. 

 Zo hebben we bijvoorbeeld de “Hot Hair Growth Oil”, deze biologische olie is gemengd met maar liefst 16 natuurlijke kruiden en oliën, die speciaal zijn geselecteerd voor het bevorderen van snellere haargroei en dikker haar. Dit gebeurt door de hoofdhuid te voeden, de haarzakjes te stimuleren en te versterken. De Hot Hair Growth oil bevat onder andere Brahmi, Castor, Fenugriek, Amla en nog veel meer. De “Hot Hair Growth Oil” is rijk aan antioxidanten en vitamine C & E. De olie bevat ook schimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen, vermindert haaruitval en heeft een natuurlijke noot-achtige geur.

Terug naar blog