Help ik heb haaruitval!

Wat te doen bij haaruitval?

Elk mens verliest gemiddeld zo’n 50 tot 120 haren per dag, dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Haaruitval overkomt ons dus allemaal, iedere dag weer. Het uitvallen van de haren merken we niet allemaal, omdat er ook elke dag weer nieuwe haren groeien.

Oorzaken van haaruitval

Mocht je plotseling meerdere kale plekken krijgen of een opvallend dunnere haardos. Dan kan het wel vele andere oorzaken hebben. Enkele oorzaken van haaruitval zijn:

- te laag gewicht
- stress (of na een stressvolle gebeurtenis zoals een bevalling of operatie)
- medicatie en chemotherapie
- ijzertekort
- ziektes zoals een schildklierziekte

Mocht je twijfelen of je haaruitval door een van deze oorzaken komt, probeer dan als eerste stap  samen met de huisarts de oorzaak van je haaruitval te achterhalen en wat je eraan kunt doen.

cupcakes

Haaruitval verhelpen met biologische oliën

Mocht er geen ernstige medische reden zijn voor je haaruitval, dan is het een goed idee om je in te lezen over biologische oliën die haaruitval verminderen. Bekijk de website van Ajumah Beauty om kennis te maken met deze geweldige biologische oliën. 

 Zo hebben we bijvoorbeeld de “Hot Hair Growth Oil”, deze biologische olie is gemengd met maar liefst 16 natuurlijke kruiden en oliën, die speciaal zijn geselecteerd voor het bevorderen van snellere haargroei en dikker haar. Dit gebeurt door de hoofdhuid te voeden, de haarzakjes te stimuleren en te versterken. De Hot Hair Growth oil bevat onder andere Brahmi, Castor, Fenugriek, Amla en nog veel meer. De “Hot Hair Growth Oil” is rijk aan antioxidanten en vitamine C & E. De olie bevat ook schimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen, vermindert haaruitval en heeft een natuurlijke noot-achtige geur.

Bestel de hot hair growth oil hier

Bekijk hier de review over de  Ajumah hot hair growth oil

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig bestellen bij Ajumah Beauty

Het bestellen van deze heerlijke oliën is heel eenvoudig op de webshop van Ajumah Beauty.
Mocht je meer willen weten over deze biologische oliën dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.

Hot Hair Growth Oil
Hot Hair Growth Oil
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty

Hot Hair Growth Oil

Hot Hair Growth Oil

Hair Growth Oil is gemengd met speciale natuurlijke  kruiden en oliën voor het bevorderen van snellere haargroei en dikker haar door de hoofdhuid te voeden en de haarzakjes te stimuleren en te versterken. De Hot Hair Growth Oil is ook geschikt voor wenkbrauwen. 

  • Rijk aan antioxidanten en Vitamine C & E
  • Schimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen
  • Vermindert haaruitval 
  • voorkomt vroegtijdig grijs worden

Gebruiksaanwijzingen 

Schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid Hair Growth Oil rechtstreeks op de hoofdhuid aan met behulp van de tip van de fles. Focus op gebieden waar breuk optreedt. Masseer hoofdhuid zacht gedurende 2 a 4 minuten, herhaal 2 keer per week. U hoeft de olie niet uit te wassen. Des te langer het intrekt des te beter. Indien u dagelijks uw haar wast kunt u de Hair Growth Oil in de avond aanbrengen en was het de volgende ochtend uit. Herhaal dit 3 keer per week.

Hot oil treatment

Verwarm 3 theelepels van de Hair Growth Oil in de magnetron of verwarm het flesje in een bak warm water. Breng daarna de olie direct aan op de hoofdhuid en masseer het 2 minuten in. Zet vervolgens een douchemuts of plastic zak op uw hoofd waar al uw haar in past en wikkel een handdoek om uw hoofd. Laat de olie intrekken voor minimaal 30 - 60 minuten. Was ten slotte de olie uit uw haar en stijl naar voorkeur. Herhaal dit 1 keer per week.

 Ingrediënten


Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruil Oil, Momordica Charantia (Bitter Gourd) Seed Oil, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Dipteryx Odorata (Tonka) Bean, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Tocopherol (vitamine E),  Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Oil, Pimpinella Anisum (Anise) oil,Eucalyptus globulus Leaf Oil, Eugenia caryophyllus (Clove) Flower Oil and Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil

Resultaten 

Onze klanten zien al na 3 tot 6 weken resultaat. Dit is afhankelijk van de reden van het haaruitval, wanneer het is ontstaan, eigen haarverzorging en voeding. Daarnaast dient de Hot Hair Growth Oil consequent worden gebruikt. Bekijk de testimonials 

related posts

Gebroken haarlijn. Als je je edges terug wilt, stop dan met dit te doen.

Gebroken haarlijn. Als je je edges terug wilt, stop dan met dit te doen.

Kale edges  Edges, babyhaartjes of maantjes zijn de kleine haartjes die langs je haarlijn groeien en je gezicht framen/omlijsten. Of je ze in een krul legt, in een wave of...

Help, mijn haar wordt dunner

Help, mijn haar wordt dunner

Is het je opgevallen dat je haar dunner wordt? Dit kan enorm schrikken zijn. Vrijwel iedereen krijgt er op zeker moment last van.  Je bent dus niet de enige. De...

SHARESTH ESSEBOOM, DÉ DAME ACHTER AJUMAH BEAUTY

SHARESTH ESSEBOOM, DÉ DAME ACHTER AJUMAH BEAUTY

Sharesth Esseboom, dé dame achter Ajumah Beauty Sharesth Esseboom (33) staat niet alleen in de bloei van haar leven, ook haar webshop Ajumah beauty floreert. Met haar biologische producten voor...

Marula vs. Argan

Marula vs. Argan

Marula olie is een relatief nieuw schoonheidsproduct. De olie wordt geperst uit de Marula zaden. Deze zaden zijn afkomstig van de Marula boom uit het zuiden van Afrika. Het belangrijkste...