Help, mijn haar wordt dunner

Help, mijn haar wordt dunner

Is het je opgevallen dat je haar dunner wordt? Dit kan enorm schrikken zijn. Vrijwel iedereen krijgt er op zeker moment last van. Je bent dus niet de enige. De een ervaart meer haar uitval dan de ander. Wat je dan graag zou willen weten is of je haar weer terug kan groeien en wat je er aan kan doen.

Heb je last van dunner wordend haar? Dan kan het zijn dat je meer dan 120 haren per dag verliest. Ieder mens verliest gemiddeld 50 tot 120 haren per dag, dat is heel normaal. De gemiddelde hoofdhuid telt zo’n 100.000 haarzakjes. Vanaf het verliezen van 120 haren per dag, heb je last van ‘veel’ haaruitval. Je ziet dan bijvoorbeeld veel haren op je hoofdkussen als je opstaat of in het doucheputje na het douchen. Na enkele maanden kun je dan last krijgen van dunner wordend haar en kun je zien dat je haardos dunner wordt. Gelukkig groeien er telkens weer nieuwe haren en wordt je er niet kaal van.

Oorzaken van dunner wordend haar

Veel haaruitval en dunner wordend haar kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld stress, erfelijkheid, een bevalling, koorts, een operatie of het gebruik van bepaalde medicijnen. De behandeling hangt dan ook af van de oorzaak van je dunner wordend haar.

Het is dus van belang te achterhalen wat de reden is dat je haar dunner is geworden, zodat je de juiste behandeling kan krijgen voor het beste resultaat. Naast de medische oorzaken van je dunner wordend haar kunnen andere factoren ook een rol spelen. Heb je bijvoorbeeld je voedingspatroon veranderd, je haar chemisch behandeld, nieuwe haarproducten gebruikt, heb je veel stress zonder dat je dat door hebt of heb je überhaupt wel een gezonde hoofdhuid? Een gezonde hoofdhuid is de sleutel voor gezond en sterk haar. Houd je hoofdhuid dus in een optimale conditie. Een droge jeukende hoofdhuid kan haarverlies veroorzaken. Dit zijn allemaal factoren om in overweging te nemen. 

Maak je je zorgen over je dunner wordende haar? Neem dan gerust contact op met de huisarts of dermatoloog.

cupcakes

Hoe verhelp ik dunner wordend haar?

Het is natuurlijk altijd verstandig om eerst uit te zoeken of de oorzaak van jouw haaruitval niet medisch is. Mocht dat niet het geval zijn hebben wij een paar tips om dunner wordend haar tegen te gaan. Zorg voor een gezonde leefstijl met veel beweging, gezond eten, genoeg rust en voldoende slaap. Vaak vergeten mensen hun hoofdhuid en haar ook te voeden. Net als een plant heeft je haar ook voeding nodig om te groeien. Vitamines zijn van essentieel belang om je haar de juiste verzorging te bieden. 

Het gebruiken van biologische oliën werkt erg goed tegen dunner wordend haar dankzij de vele natuurlijke ingrediënten. De Hot Hair Growth Oil is gemaakt van 16 natuurlijke ingrediënten en bevat onder andere antioxidanten vitamine E, C, proteïne en ijzer. Door de schimmel-en ontstekingsremmende eigenschappen in de olie wordt eerste de ontsteking in het haarzakje geoptimaliseerd en wordt er nieuwe haargroei gestimuleerd. Haaruitval ontstaat meestal doordat een haarzakje is ontstoken door het overmatig gebruik van cremes en oliën.

De Hot Hair Growth Oil dient 2 tot 3 keer per week te worden in gemasseerd op de hoofdhuid. Spoel het niet uit voor het snelste resultaat. De olie kan ook worden gebruikt als een Hot Oil treatment. 

Bestel de Hot Hair Growth Oil hier!

Bekijk hier de review over de  Ajumah Hot Hair Growth Oil!

Eenvoudig bestellen bij Ajumah Beauty 

Het bestellen van deze heerlijke oliën is heel eenvoudig op de webshop van Ajumah beauty. Mocht je meer willen weten over deze biologische oliën dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie. 

Hot Hair Growth Oil
Hot Hair Growth Oil
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty
Hot Hair Growth Oil - Ajumahbeauty

Hot Hair Growth Oil

€22,99
Hot Hair Growth Oil

Hair Growth Oil is gemengd met speciale natuurlijke  kruiden en oliën voor het bevorderen van snellere haargroei en dikker haar door de hoofdhuid te voeden en de haarzakjes te stimuleren en te versterken. De Hot Hair Growth Oil is ook geschikt voor wenkbrauwen. 

  • Rijk aan antioxidanten en Vitamine C & E
  • Schimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen
  • Vermindert haaruitval 
  • voorkomt vroegtijdig grijs worden

Gebruiksaanwijzingen 

Schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid Hair Growth Oil rechtstreeks op de hoofdhuid aan met behulp van de tip van de fles. Focus op gebieden waar breuk optreedt. Masseer hoofdhuid zacht gedurende 2 a 4 minuten, herhaal 2 keer per week. U hoeft de olie niet uit te wassen. Des te langer het intrekt des te beter. Indien u dagelijks uw haar wast kunt u de Hair Growth Oil in de avond aanbrengen en was het de volgende ochtend uit. Herhaal dit 3 keer per week.

Hot oil treatment

Verwarm 3 theelepels van de Hair Growth Oil in de magnetron of verwarm het flesje in een bak warm water. Breng daarna de olie direct aan op de hoofdhuid en masseer het 2 minuten in. Zet vervolgens een douchemuts of plastic zak op uw hoofd waar al uw haar in past en wikkel een handdoek om uw hoofd. Laat de olie intrekken voor minimaal 30 - 60 minuten. Was ten slotte de olie uit uw haar en stijl naar voorkeur. Herhaal dit 1 keer per week.

 Ingrediënten


Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruil Oil, Momordica Charantia (Bitter Gourd) Seed Oil, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Dipteryx Odorata (Tonka) Bean, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Tocopherol (vitamine E),  Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Oil, Pimpinella Anisum (Anise) oil,Eucalyptus globulus Leaf Oil, Eugenia caryophyllus (Clove) Flower Oil and Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil

Resultaten 

Onze klanten zien al na 3 tot 6 weken resultaat. Dit is afhankelijk van de reden van het haaruitval, wanneer het is ontstaan, eigen haarverzorging en voeding. Daarnaast dient de Hot Hair Growth Oil consequent worden gebruikt. Bekijk de testimonials 

Zie details

gerelateerde blogs 

Gebroken haarlijn. Als je je edges terug wilt, stop dan met dit te doen.

Gebroken haarlijn. Als je je edges terug wilt, stop dan met dit te doen.

Kale edges  Edges, babyhaartjes of maantjes zijn de kleine haartjes die langs je haarlijn groeien en je gezicht framen/omlijsten. Of je ze in een krul legt, in een wave of...

Help, mijn haar wordt dunner

Help, mijn haar wordt dunner

Is het je opgevallen dat je haar dunner wordt? Dit kan enorm schrikken zijn. Vrijwel iedereen krijgt er op zeker moment last van.  Je bent dus niet de enige. De...

SHARESTH ESSEBOOM, DÉ DAME ACHTER AJUMAH BEAUTY

SHARESTH ESSEBOOM, DÉ DAME ACHTER AJUMAH BEAUTY

Sharesth Esseboom, dé dame achter Ajumah Beauty Sharesth Esseboom (33) staat niet alleen in de bloei van haar leven, ook haar webshop Ajumah beauty floreert. Met haar biologische producten voor...

Marula vs. Argan

Marula vs. Argan

Marula olie is een relatief nieuw schoonheidsproduct. De olie wordt geperst uit de Marula zaden. Deze zaden zijn afkomstig van de Marula boom uit het zuiden van Afrika. Het belangrijkste...

x

x