Haaruitval

Haaruitval

 Help ik heb haaruitval!

Elk mens verliest gemiddeld zo’n 50 tot 120 haren per dag, dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Haaruitval hebben we dus allemaal, iedere dag. Omdat er ook iedere dag weer nieuwe haren groeien, zie je niks aan je haren.

 

Mocht je plotseling  meerdere kale plekken krijgen of een opvallend dunnere haardos. Dan kan het wel vele andere oorzaken hebben. Enkele oorzaken van haaruitval zijn:

  • te laag gewicht
  • stress (of na een stressvolle gebeurtenis zoals een bevalling of operatie)
  • medicatie en chemotherapie
  • ijzertekort
  • ziektes zoals een schildklierziekte

Mocht je twijfelen of dat je haaruitval door een van deze oorzaken komt, kijk dan samen met de huisarts of je kan achterhalen waar de haaruitval door komt en wat je er aan kunt doen.

Review Hot hair Growth Oil door Natural Hair Club Nederland!
                      

Haaruitval verhelpen met biologische oliën

Mocht er geen ernstige medische reden zijn voor je haaruitval dan is het een goed idee om je in te lezen over biologische oliën die haaruitval verminderen. Bekijk de website van Ajumah Beauty om kennis te maken met deze geweldige biologische oliën.

Zo hebben we bijvoorbeeld de “Hot Hair Growth Oil”, deze biologische olie is gemengd met maar liefst 16 natuurlijke kruiden en oliën die speciaal zijn geselecteerd voor het bevorderen van snellere haargroei en dikker haar. Dit gebeurd door de hoofdhuid te voeden en de haarzakjes te stimuleren en versterken. Het bevat onder andere Brahmi, Castor, Fenugriek, Amla en nog veel meer. De “Hot Hair Growth Oil” is rijk aan antioxidanten en vitamine C & E. Het bevat ook schimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen, vermindert haaruitval en heeft een lekkere noot-achtige geur. 

Eenvoudig bestellen bij Ajumah Beauty

Het bestellen van deze heerlijke oliën is heel eenvoudig op de webshop van Ajumah Beauty. Mocht je meer willen weten over deze biologische oliën dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.

 

Terug naar blog