Before And After foto's

Zie hoe je wimpers kan herstellen met de Hot Hair Growth Oil + handige tips!

 

Kort filmpje over de werking van de Hot Hair Growth Oil op haar + tips!

De Hot Hair Growth Oil is geschikt voor elke haartype en heeft een schimmel en ontstekingsremmende werking. Haaruitval ontstaat meestal doordat er haarzakjes ontstoken zijn. Doordat HHGO de ontsteking in het haarzakje remt, kan er in het haarzakje weer een nieuw haartje groeien. De hele combinatie van ingrediënten van HHGO zorgt voor deze werking. Het resultaat is afhankelijk van de haarverzorging en waneer de haaruitval is begonnen. Bij de één gaat het sneller dan bij de ander.

 

 

De Hot Hair Growth Oil is ook geschikt voor wimpers, gebruik een watje, dunne kwast of je vingertop om de olie aan te brengen. 

De Hot Hair Growth Oil is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. B. Belfor heeft de olie voor haar 6 jarige dochter gebruikt. Lees hier haar verhaal en bekijk de foto's. 

" Me meisje had last van haar uitval door schimmel. Ik kon het wel “behandelen” maar haar haar groeide niet terug. Tot ik de Ajumah hot oil probeerde. Ik gebruik het 2x per week ipv 1x. Ben zooooo blij ermee😭😭😭😭. Maar het stinktttt😅😅. Komt doordat het 100% natuurlijk is. Het is echt een top top product 😊" -

B. Belfor

Before and After hair growth Oil

De Hot Hair Growth Oil werkt ook bij mannen. Glenn deelde ook zijn ervaring met ons. Lees hieronder wat hij van de olie vindt en zie zijn before and after foto's. 

Haargroei mannelijke kaalheid

 

2 week differents Hot Hair Growth oil

broken edges before and after Hot Hair Growth Oil

x
x