Meest gestelde vragen

Hoe moet de Ajumah Hot Hair Growth Oil worden gebruikt?

De HHGO dient direct op de hoofdhuid worden aangebracht en 3-5 minuten worden in gemasseerd. Daarna kunt u uw haar in de stijl aanbrengen naar keuze. Dit herhaalt u 2 tot 3 keer per week. 

Hot oil behandeling

Verwarm 3 theelepels van de Hot Hair Growth Oil in de magnetron of verwarm het flesje in een bak warm water. Breng daarna de olie direct aan op de hoofdhuid en masseer het 2 minuten in. Zet vervolgens een douchemuts of plastic zak op uw hoofd waar al uw haar in past en wikkel een handdoek om uw hoofd. Laat de olie intrekken voor minimaal 30 - 60 minuten. Was ten slotte de olie uit uw haar en stijl naar voorkeur. Herhaal dit 1 keer per week.  

Moet ik de Ajumah Hot Hair Growth Oil uitwassen? 

Het is aan te raden de olie zo lang mogelijk in te laten trekken en niet uit te spoelen. Indien u uw haar vaak wast is het aangeraden de olie in de avond aan te brengen en dan de volgende ochtend uit te wassen en dit 3 keer per week te herhalen. 

 

Hoe vaak moet ik de Ajumah Hot Hair Growth Oil smeren?

2 keer per week is voldoende. 

 

Ik draag een weave en ik kan niet elke week de Ajumah Hot Hair Growth Oil aanbrengen.

U brengt de olie aan wanneer u de weave bevestigt. De HHGO heeft als nog werking, maar minder sterk. Probeer 2 keer per week uw hoofdhuid te voeden met de Hot Hair Growth Oil waar u wel bij kunt.

 

Waar is de Ajumah Hot Hair Growth Oil van gemaakt?

De Hot Hair Growth Oil is gemaakt van 16 natuurlijk kruiden en oliën speciaal om haar te verdikken, te versterken en nieuwe haargroei te stimuleren. De Hot Hair Growth Oil bevat onder andere Brahmi, Castor, Fenugriek, Amla en nog veel meer. Zie alle ingrediënten in de ingrediënten lijst.  

 

 

 

 

x

x