Meest gestelde vragen

Hoe moet de Ajumah Hot Hair Growth Oil worden gebruikt?

Om de Ajumah Hot Hair Growth Oil te gebruiken, breng je de olie direct aan op de hoofdhuid en masseer je het gedurende 2-3 minuten in. Vervolgens kun je je haar stylen zoals gewenst. Herhaal dit 2 tot 3 keer per week voor de beste resultaten.

Hot oil behandeling

Voor een hot oil behandeling kun je 3 theelepels van de Hot Hair Growth Oil in de magnetron verwarmen of het flesje in een bak warm water laten staan. Breng vervolgens de olie direct aan op de hoofdhuid en masseer het gedurende 2 minuten in. Bedek je hoofd met een douchemuts of plastic zak die groot genoeg is om al je haar in past en wikkel een handdoek om je hoofd. Laat de olie gedurende minimaal 30-60 minuten inwerken. Laat de olie gedurende de nacht intrekken voor het beste resultaat. Herhaal deze behandeling 1 keer per week voor optimale resultaten.

 

Moet ik de Ajumah Hot Hair Growth Oil uitwassen? 

We raden aan de olie zo lang mogelijk in te laten trekken en niet uit te spoelen. Als je je haar vaak wast, is het echter verstandig om de olie 's avonds aan te brengen en de volgende ochtend uit te wassen. Dit kan 3 keer per week herhaald worden voor de beste resultaten. Door de olie de hele nacht te laten intrekken, kan deze goed inwerken en je haar hydrateren en voeden.

 

Hoe vaak moet ik de Ajumah Hot Hair Growth Oil smeren?

Om de beste resultaten te behalen, wordt aanbevolen om de Ajumah Beauty Hot Hair Growth Oil 2 a 3 keer per week te gebruiken. Door het regelmatig aanbrengen van de olie op de hoofdhuid en het haar, kunnen de voedende en hydraterende ingrediënten van de olie de haargroei en de gezondheid van het haar bevorderen. Het is echter belangrijk om op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van factoren zoals haar- en hoofdhuidtype en de frequentie van gebruik.

 

Ik draag momenteel een weave/protective style en kan niet elke week de Ajumah Hot Hair Growth Oil aanbrengen. 

Het is aan te raden om de olie aan te brengen tijdens het bevestigen van de weave. Als de weave/protective style al is bevestigd en u niet met de pipet bij de hoofdhuid kunt komen, breng de olie dan aan op de haarranden waar u wel bij kunt. Probeer twee keer per week uw hoofdhuid te voeden met de Hot Hair Growth Oil op de plekken waar u er wel bij kunt.

 

Werk de olie voor alle haartypen?

Onze olie is geschikt voor alle haartypen, inclusief Europees en afro haar. Het gebruik van de olie kan echter wel verschillen, afhankelijk van het haartype. Omdat Europees haar snel vettig kan worden, adviseren wij om de olie voor het slapengaan aan te brengen op de hoofdhuid en deze de volgende ochtend uit te spoelen. Herhaal dit minimaal 1 keer per week. Op deze manier kan de olie 's nachts goed inwerken en wordt het haar de volgende dag niet overmatig vet.

 

Werk de HHGO ook als je alopecia hebt? 

Onze klanten met alopecia hebben mooie resultaten gezien na het gebruik van HHGO. Hoewel alopecia een auto-immuunziekte is en haarverlies van binnenuit veroorzaakt wordt, kan de haaruitval helaas niet volledig worden voorkomen. Echter, HHGO kan wel de stimulatie van nieuwe haargroei bevorderen en zo de verschijnselen van alopecia verminderen.

 

Vanaf welke leeftijd kan je de HHGO gebruiken?

Hoewel HHGO volledig natuurlijk is, raden we aan de olie te gebruiken vanaf 4 jaar oud. Daarnaast is het verstandig om een kleine hoeveelheid olie op een onopvallende plek te testen om te zien hoe je haar reageert voordat je het op je hele hoofd aanbrengt. Zo kun je eventuele ongewenste reacties voorkomen.

 

Wanneer zie je resultaat?

Het is goed om te weten dat de tijd die nodig is om resultaten te zien van het gebruik van de Ajumah Beauty Hot Hair Growth Oil kan variëren van persoon tot persoon en afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de mate van haarverlies en de algehele gezondheid van het haar. Sommige klanten kunnen al binnen drie weken nieuwe haargroei opmerken, terwijl het bij anderen langer kan duren. Het wordt aanbevolen om de olie regelmatig te gebruiken gedurende ten minste enkele maanden om de beste resultaten te behalen en de gezondheid van het haar te verbeteren. Het is ook belangrijk om op te merken dat de olie bedoeld is ter bevordering van haargroei en het verbeteren van de algehele gezondheid van het haar en niet bedoeld is voor de behandeling van medische aandoeningen. 

 

Voor wie is de Hot Hair Growth Oil  geschikt?

De Ajumah Hot Hair Growth Oil is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen van alle haartypes. Het kan worden gebruikt door mensen die hun haar willen verbeteren en de haargroei willen stimuleren. De olie is vooral nuttig voor mensen die last hebben van dunner wordend haar, haaruitval of beschadigd haar. De olie bevat natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van de hoofdhuid en het haar kunnen bevorderen en kan gebruikt worden door mensen van alle leeftijden. Het wordt echter aanbevolen om een ​​kleine hoeveelheid olie op een onopvallende plek te testen voordat u de olie op het hele hoofd aanbrengt.