Over ons

 Ik heb tijdens mijn 10-jarige ervaring als kapster verschillende klanten mogen helpen bij hun gewenste haarstijlen. Ik kreeg een klant  waarvan het haar was uitgevallen als het gevolg van stress. Ze schaamde zich vertelde ze mij en durfde zichzelf niet eens in de spiegel aan te kijken. Haar haar had ze opgevuld met haar extentions om niet geconfronteerd te worden met de kale plekken op haar hoofd. 

Op dat moment wist ik dat ik haar en mensen met het soortgelijke probleem wilde helpen zich zelfverzekerder te voelen over zichzelf. Ik heb toen jarenlang onderzocht, hoe ik een haargroei olie kon ontwikkelen, die nieuwe haargroei stimuleert.
De Hot Hair Growth Oil is toen ontwikkeld, een biologische olie met 16 efficiënte kruiden en oliën. De olie heeft een schimmel en ontstekingsremmende werking. Haaruitval ontstaat meestal doordat er haarzakjes ontstoken of beschadigt zijn. Elk ingredient heeft zijn eigen doel. De Hot Hair Growth Oil heelt eerst de schimmel of ontsteking in het haarzakje en door de voedende werking van de olie wordt er nieuwe haargroei gestimuleerd. "

CEO Sharesth Esseboom 
x

x